Main menu

Onze werkwijze en visie

Motivatie is de motor

Natuurtalent biedt mensen en organisaties door coaching en training inzicht in de intrinsieke motivatie van medewerkers. Inzicht in de intrinsieke motivatie van mensen is de sleutel tot gemotiveerd en succesvol werken en studeren.

Motivatie is de prikkel die mensen ertoe beweegt om iets te doen of na te streven. Motivatie zorgt ervoor dat gedrag geactiveerd wordt, richting krijgt en volgehouden wordt. Wat mensen motiveert verschilt van persoon tot persoon. Ieder individu beschikt over een uniek motivatiepatroon. De ene persoon komt bijvoorbeeld in actie als iemand hem nodig heeft, terwijl de ander pas in beweging komt als hij een uitdagende opdracht krijgt. Natuurtalent brengt door middel van de Motivatieanalyse © methode in beeld wat de intrinsieke motivatie van mensen is.

Inzicht, overzicht, uitzicht

Onze coachingstrajecten zijn maatwerk, gericht op persoonlijke en organisatiedoelen. Elk coachingstraject start met een duidelijke doelstelling en een plan van aanpak. Een persoonlijk actieplan aan het eind van elk traject zorgt ervoor dat er ook na de coaching handvaten zijn om mee aan de slag te gaan.

Door de stijl van coachen (to-the-point, actie-en resultaatgericht, met oog en oor voor mensen) bereiken we dat mensen aan de slag gaan, keuzes maken en concrete acties in gang zetten. Van de uitgevoerde coachingstrajecten door Natuurtalent geeft 95% van de mensen aan tevreden of zeer tevreden te zijn met de opgedane inzichten en resultaten van de coaching.

Kortom: onze coaching biedt inzicht, overzicht en uitzicht!

‘Ik had geen plezier meer in mijn werk en was de uitdaging kwijt. De motivatieanalyse en het loopbaantraject bij Natuurtalent gaven mij een beter beeld van mijzelf en hebben mij er toe gezet concrete stappen te nemen om te gaan doen wat ik graag wilde: me helemaal focussen op het terrein van Ondersteunde Communicatie! De coach (Jolanda) was een prettig en ervaren persoon, die het initiatief bij mij neerlegde, me vertrouwen gaf en veiligheid bood in de gesprekken. Nu, 2 jaar verder, gaat het goed met mij in mijn werk. Ik heb enorm veel uitdaging en afwisseling. Het is vaak zeer intensief en ook lastig, maar dat maakt iedere uitdaging en hulpvraag het waard om voor de volle 200% te gaan!’

Rachel van Balkom, klant loopbaancoaching

Volg ons

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Laatste nieuws

Contact

NATUURTALENT
loopbaancoaching & advies

André Kloosstraat 3
5237 BP Den Bosch

T: 06-48405752
E: jpeyron@natuur-talent.nl

Aangesloten bij Motivation Leaders
Geregistreerd bij het CRBKO

Privacyverklaring