Main menu

Outplacement

Voor wie?

Outplacement is voor medewerkers die hun arbeidsrelatie niet kunnen continueren door een onoplosbaar arbeidsconflict, reorganisatie of het vastlopen in de carrière. In veel gevallen wordt voor outplacement een budget beschikbaar gesteld door de werkgever die tot ontslag overgaat.

Bij een outplacementtraject krijg je persoonlijke ondersteuning, training en advies bij het vinden van nieuw werk. Natuurtalent biedt zowel individuele outplacementtrajecten als outplacementtrajecten in kleine groepen van 3 tot 5 personen.

Aanpak

Ons outplacementprogramma wordt op maat vastgesteld. We starten met een intakegesprek waarin we jouw vragen en behoefte aan outplacementbegeleiding in kaart brengen. Daarna bestaat een traject uit de volgende fasen, elke fase kan bestaan uit één of meerdere gesprekken:

1. ‘Ontdek je natuurtalent’: jouw talent en je drijfveren in beeld door een  motivatieanalyse
2. ‘Ontwikkel je natuurtalent’: een scherpe analyse van jouw loopbaan tot nu toe en het zoeken van passende alternatieven op de (interne of externe) arbeidsmarkt die passen bij jouw talent en motivatie
3. ‘Presenteer je natuurtalent’: begeleiding bij de benadering van de arbeidsmarkt door netwerken, sollicitatieactiviteiten en gebruik van social media.

Natuurtalent biedt een unieke aanpak in outplacementbegeleiding. We werken niet met testen, maar brengen je intrinsieke motivatie en talent in beeld door de Motivatieanalyse © methode. Voor meer informatie over deze aanpak, kijk je op ‘Waarom Natuurtalent?’

Aan de slag met jouw nieuwe start?

Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden en kosten.

Volg ons

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Laatste nieuws

Contact

NATUURTALENT
loopbaancoaching & advies

André Kloosstraat 3
5237 BP Den Bosch

T: 06-48405752
E: jpeyron@natuur-talent.nl

Aangesloten bij Motivation Leaders
Geregistreerd bij het CRBKO

Privacyverklaring