Main menu

Wie zijn wij?

Natuurtalent is in 2009 opgericht door Jolanda Peyron. Zij is gecertificeerd Motivatieanalyse © loopbaan- en studiekeuzecoach en werkt voor organisaties en particulieren aan vraagstukken op het gebied van motivatie en werken met plezier en succes.

Natuurtalent - Jolanda

Jolanda: ‘De helft van alle Nederlanders ervaart geen of weinig voldoening in werk. 40% van de HBO studenten haakt af in het eerste jaar van hun studie. Hoe zou onze maatschappij eruit zien als de meeste mensen wél met plezier aan het werk zouden zijn? En daardoor ook meer succes en betere resultaten haalden?

Wat mij motiveert in mijn werk als loopbaan- en studiekeuzecoach, is het begeleiden en adviseren van mensen in hun ontdekkingstocht naar wat ze van binnenuit motiveert. Het is iedere keer een mooi proces om te zien wat er met mensen gebeurt als ze inzicht krijgen in hun motivatie en talent en daar ook wat mee doen. Met ruim 14 jaar ervaring in diverse functies en organisaties op het gebied van Personeel en Organisatie en als loopbaan/studiekeuzecoach, weet ik mensen een spiegel voor te houden en te helpen concrete keuzes en plannen te maken in hun studie, werk en loopbaan.

Ik hoop u/jou graag van dienst te kunnen zijn!’

 

Volg ons

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Laatste nieuws

Contact

NATUURTALENT
loopbaancoaching & advies

André Kloosstraat 3
5237 BP Den Bosch

T: 06-48405752
E: jpeyron@natuur-talent.nl

Aangesloten bij Motivation Leaders
Geregistreerd bij het CRBKO

Privacyverklaring